Jeg liker godt å spise yoghurt med hjemmelaga granola til frokost. Har brukt ei oppskrift jeg fant inne hos Chez Larsson, men nå er jeg lei av å måtte finne den der hver gang jeg skal lage, så jeg har oversatt den, og poster den her isteden.
GRANOLA
Sett ovnen på 200°C
Hakk mandlene.
Bland sammen alle de tørre ingrediensene i en bolle, unntatt frukten.
Bland vann og olje og ha det oppi bollen. Bland godt med hendene til alt er fuktig.
Stekes i ca. 30-35 minutter. Vend på blandingen flere ganger underveis, så den blir jevnt stekt. Pass godt på mot slutten - det blir lett brent langs kantene.
Når granolaen er passe stekt, ta den ut og la avkjøle helt før du tilsetter rosiner/tranebær og oppbevarer i en tett beholder.
Å, dette hørtes godt ut. Tror jeg må prøve denne oppskriften en dag. :)
SvarSlettKnall mix dette. Laget i dag. Droppet sukker, og det gikk fint!
SvarSlett