Sjokoladebombe
- 200 g mørk sjokolade
- 200 g smør
- 4 egg
- 2 dl sukker
- 2,5 dl hvetemel
- 1 ts bakepulver
Steikes på 225°C i ca. 15 min.
Obs! Den skal være flytende inni! Viktig å ikke steike for lenge, den skal bare være såvidt stekt langs kanten.
Serveres varm med vaniljeis til.
Dette er en kjapp dessert som kan lages på kort varsel. Det passer faktisk akkurat å lage mellom middagen og desserten. Hvis man har gjort klar røra på forhånd, så har man desserten klar på 15 min.
Når man har begynt å ta av kaka, ser den ikke særlig lekker ut lenger. Men da er man så opptatt med å mumse den i seg, så det gjør ikke noe...;o)
Nam , detta såg gått ut! :)
SvarSlettTakk for tipset, den så nydelig ut!
SvarSlettNina
Å så godt det så ut! Må prøve å huske på denne når jeg trenger en god dessert. :)
SvarSlettTakk for tips! Det så UTROLIG GODT ut! Med store bokstaver!
SvarSlettÅh, denne ser ut til å vere omtrent identisk med ei kake ein tidl. konditor ga meg ein gong på nittitalet! denne ahr vore ein favoritt hos oss sidan, og blir eksempelvis brukt i bytte med tenester (gode vener stiller opp om vi serverer sånt...) Rett nok serverer vi 'gammalsdags' sjokoladekaker i barnebursdagsbesøk, men i familiefeiringar, nyttårsaftan og sånt er det denne kaka ungane krev å få!
SvarSlettNøye kikk på oppskrifta seier at den er HEILT identisk. Vittig :-)
SvarSlett